Proiecte

Lista Proiecte FSE-2014

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) stabileste axele prioritare si domeniile majore de interventie ale României în domeniul resurselor umane în vederea implementării asistentei financiare a Uniunii Europene prin intermediul Fondului Social European, în cadrul Obiectivului Convergentă, pentru perioada de programare 2014 -2015   

 


 Denumirea proiectelor
 CASPO – Calitatea in SPO    Detalii 
 DANTES-Dezvoltam antreprenori   Detalii
 Integrarea sistemului informatic al ANOFM cu alte sisteme informatice    Detalii
 Fii activ la orice varsta!    Detalii
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Proiectul INTESPO – Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare

AM POCU a aprobat proiectul INTESPO - Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea situaţiei tinerilor din categoria NEETs, Obiectiv specific 2.3. - Creșterea numărului tinerilor NEETs inactivi înregistrați la Serviciul Public de Ocupare.

http://www.mmuncii.ro/j33/index.php/ro/comunicare/comunicate-de-presa/49...  

Procedura de selecţie a partenerilor pentru proiecte europene

ANOFM publică, spre consultare, "Procedura de selecţie a partenerilor în vederea aplicării unor cereri de finanţare pentru proiecte implementate din fonduri europene nerambursabile".

 

AtaşamentMărime
Procedura selectie parteneri proiecte europene.pdf212.86 KB
Anexa 1 Scrisoare de intentie.pdf146.32 KB
Anexa 2 Fisa partenerului.pdf186.7 KB
Anexa 3 Grila de evaluare etapa de calificare.pdf66.95 KB
Anexa 4 Grila de evaluare si selectie.pdf204.12 KB

Proiect retrospectiv “Măsuri active de ocupare - sprijin pentru angajatori”

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a semnat contractul de finanţare pentru proiectul retrospectiv cu titlul "Măsuri active de ocupare - sprijin pentru angajatori" numărul de identificare POSDRU/193/5.1/R/157004, în data de 30.12.2015, în calitate de beneficiar, în conformitate cu prevederile Ghidului solicitantului condiţii generale 2015 pentru proiecte retrospective, CPP 193 - subvenționarea locurilor de muncă (DMI 5.1).
Proiectul "Măsuri active de ocupare - sprijin pentru angajatori" are în vedere rambursarea cheltuielilor efectuate din bugetul asigurărilor de şomaj în baza art. 80 din Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea forţei de muncă cu modificările şi completările ulterioare, pentru perioada 01.01.2008 - 31.12.2013.
Direcţia C.P.F.N.F.E.M.B.D.

Emite conţinut
urchinTracker();