Burse Locuri de Munca

AJOFM Arad organizează o bursă a locurilor de muncă în octombrie

AJOFM ARAD organizează, în data de 23.10.2015, o bursă a locurilor de muncă pentru tinerii cu risc de marginalizare socială.
Evenimentul se va desfăşura în Arad, str. Călugăreni nr. 1/A- Clădirea Nouă, parter, tel. 0257/211791.

Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Hunedoara

Luni, 7 septembrie 2015, persoanele din judeţul Hunedoara, aflate în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptate la Shopping City Deva, din Calea Zarandului nr. 87 unde, începând cu ora 16.00, se va desfăşura o bursă a locurilor de muncă.

Evenimentul este organizat de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, la cererea Shopping City Deva.
Până la această dată şi-au anunţat prezenţa aproximativ 45 de angajatori, care au disponibile peste 100 de locuri de muncă, cele mai multe în domeniul vânzărilor.
Persoanele ce vor fi selectate vor încheia contracte de muncă pe perioadă nedeterminată şi vor beneficia de training, potrivit informaţiilor furnizate de angajatori.
Pentru mai multe informaţii persoanele interesate pot contacta Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, la numărul de telefon 0254.216.151.

AJOFM Buzău organizează două burse ale locurilor de muncă în oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat

AJOFM Buzău, în colaborare cu societatea Delphi Automotive, vine în sprijinul persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă din judeţ, prin organizarea a două burse ale locurilor de muncă, la cererea angajatorului.

Mâine, 3 septembrie 2015, persoanele interesate sunt aşteptate la sediul Centrului de Formare Profesională din oraşul Buzău, str. Păcii nr. 29, iar vineri, 4 septembrie, la sediul Punctului de lucru din Râmnicu Sărat, str. Plt. Torcaru nr. 12.

Ambele acţiuni vor începe la ora 10.00.
Sunt puse la dispoziţie aproximativ 150 locuri de muncă în ocupaţia de confecţioner cablaje auto. Selecţia de personal se va realiza de către reprezentanţii societatăţii angajatoare.

Pentru informaţii suplimentare privind organizarea celor două acţiuni, vă recomandăm să vă adresaţi Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, nr. de telefon: 0238.720.229.

Emite conţinut
urchinTracker();