Burse Locuri de Munca

Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Hunedoara

Luni, 7 septembrie 2015, persoanele din judeţul Hunedoara, aflate în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptate la Shopping City Deva, din Calea Zarandului nr. 87 unde, începând cu ora 16.00, se va desfăşura o bursă a locurilor de muncă.

Evenimentul este organizat de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, la cererea Shopping City Deva.
Până la această dată şi-au anunţat prezenţa aproximativ 45 de angajatori, care au disponibile peste 100 de locuri de muncă, cele mai multe în domeniul vânzărilor.
Persoanele ce vor fi selectate vor încheia contracte de muncă pe perioadă nedeterminată şi vor beneficia de training, potrivit informaţiilor furnizate de angajatori.
Pentru mai multe informaţii persoanele interesate pot contacta Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, la numărul de telefon 0254.216.151.

AJOFM Buzău organizează două burse ale locurilor de muncă în oraşele Buzău şi Râmnicu Sărat

AJOFM Buzău, în colaborare cu societatea Delphi Automotive, vine în sprijinul persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă din judeţ, prin organizarea a două burse ale locurilor de muncă, la cererea angajatorului.

Mâine, 3 septembrie 2015, persoanele interesate sunt aşteptate la sediul Centrului de Formare Profesională din oraşul Buzău, str. Păcii nr. 29, iar vineri, 4 septembrie, la sediul Punctului de lucru din Râmnicu Sărat, str. Plt. Torcaru nr. 12.

Ambele acţiuni vor începe la ora 10.00.
Sunt puse la dispoziţie aproximativ 150 locuri de muncă în ocupaţia de confecţioner cablaje auto. Selecţia de personal se va realiza de către reprezentanţii societatăţii angajatoare.

Pentru informaţii suplimentare privind organizarea celor două acţiuni, vă recomandăm să vă adresaţi Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău, nr. de telefon: 0238.720.229.

AJOFM Galaţi organizează burse ale locurilor de muncă

AJOFM Galaţi organizează, la cererea unui angajator, burse ale locurilor de muncă pentru meseria de confecţioner cablaje auto.

 Evenimentele se vor desfăşura în următoarele locaţii:
• Târgu Bujor - 26.08.2015
• Costache Negri - 27.08.2015
• Tecuci - 28.08.2015.

AJOFM Sălaj organizează o bursă a locurilor de muncă, în data de 20 august 2015

ANOFM anunţă o bursă a locurilor de muncă ce se va desfăşura în data de 20 august 2015.

Evenimentul este organizat de AJOFM Sălaj la cererea unui angajator care oferă 54 de locuri de muncă pentru următoarele meserii: confecţioner îmbrăcăminte, şef formaţie, mecanic şi muncitori necalificaţi în confecţii.

Persoanele interesate sunt aşteptate, începând cu ora 9.00, la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Jibou, din str. Liceului nr. 4.

Pentru detalii vă recomandăm să sunaţi la numărul de telefon 0260.644.813.

AJOFM Satu Mare organizeaza o bursă a locurilor de muncă

AJOFM Satu Mare organizează, în data de 7 august 2015, o bursă a locurilor de muncă pentru meseriile montator subansamble şi muncitor necalificat. Evenimentul se va desfăşura la Casa Şvabilor din localitatea Satu Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 9, începând cu ora 10.00.

Emite conţinut
urchinTracker();